Autor: Laura Reiter • 6. september 2021

LHV Panga digipanganduse juht: praegune olukord veebis ajab harja punaseks

LHV Panga digipanganduse juht Margus Holland rääkis, et personaalse klinditeeninduse pakkumine veebis võib olla efektiivsemgi kui vahetus suhtluses ning avaldas, milles seisneb tema arvates digiturunduses täna peamine väljakutse.
LHV Panga digipanganduse juht Margus Holland

Millised on teie arvates digiturunduse peamised väljakutsed?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700