Autor: Laura Reiter • 27. august 2021

Best Internet 2021 konverentsile lisandus uus esineja

Digiturunduse aastakonverents Best Internet 2021 toimub 30. septembril ja 1. oktoobril Tartus Aparaaditehases. Kokku tulevad digiturunduse spetsialistid erinavatelt valdkondadelt ja seda nii Eestist kui välismaalt.
Maksu- ja Tolliameti teenuste juht Kaili Veiksaar

Best Internet 2021 esinejate ridadesse lisandus Maksu- ja Tolliameti teenuste juht Kaili Veiksaar, kes teeb konverentsil ettekande teemal "Kuidas aru saada kliendi vajadustest ja vastavalt sellele disainida kasutajakogemust?"

Avaliku sektori e-kanalite hea kliendikogemus on raskesti saavutatav, kuid EMTA-l on see päris hästi õnnestunud. Veiksaar räägib lähemalt, kuidas kasutajate käitumises analüüsimise abil keskkonda pidevalt parendada.

Vaata konverentsi kava ja osta soodushinnaga pilet digiturunduse aastakonverenstile Best Internet 2021 juba täna SIIT.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700