Autorid: Laura Reiter, Hando Sinisalu • 11. mai 2021

Digiturunduse aastakonverents Best Internet tuleb teisiti kui tavaliselt

Pane endale juba aegsasti kirja kuupäevad 30. september - 1. oktoober, kuna siis toimub Tartus Aparaaditehases digiturunduse aastakonverents Best Internet 2021, mis sel aastal väljub tavapärase konverentsi formaadist. Pane vaim valmis ja püsi lainel!
Aparaaditehase hoov
Foto: LAILA KAASIK

Tegemist ei saa olema tavalise konverentsiga, vaid inspireeriva üritusega, millele aitab kaasa ka Aparaaditehase industriaalne miljöö. Kõik ürituse osad – ettekanded, töötoad, lühikursused ja õhtune pidu – toimuvad tehase territooriumil, mis moodustavad ühtse terviku ja kus on mugav erinevate paikade vahel liikuda.

Mai alguses käisime oma tiimiga tehase ruumide ja võimalustega tutvumas. Kuigi paljud ideed on alles küpsemas, võime juba täna öelda, et konverents saab olema kaks päeva täis põnevaid ettekandeid, töötubasid, lühikursuseid ja meelelahutust, kuid seda kõike uuenduslikumas „kastmes.“

Best Interneti programmijuht Hando Sinisalu ütles, et konverentsi uus formaat soodustab ka osalejate ja esinejate omavahelist suhtlust ja ärikontaktide teket.

Konverentsi ettekanded saavad toimuma Erinevate Tubade Klubis, mille elutoalik ja vaba õhkkond soodustavad sundimatut olemist ja suhtlust.

Ettekanded kulgevad kahes paralleelses sessioonis. Suures saalis ehk Erinevate Tubade Klubis saab päev täidetud pooletunniste ettekannetega, mis keskenduvad erinevate ettevõtete kogemuslugudele. "Kuulda saab nii välismaa kui Eesti suuremate ja väiksemate ettevõtete kogemusi erinevates digiturunduse valdkondades," tutvustas Sinisalu.

Konverentsi programmijuht Hando Sinisalu Erinevate Tubade Klubis
Foto: Maarit Eerme

„Näiteks tuleb juttu sellest, kuidas idufirma Klaus ehitab online-kogukondi, kuidas Wolt teeb erinevatel turgudel ühtaegu nii globaalset kui lokaalset reklaami, mis teeb LHV Pangast Eesti kõige kasutajasõbralikuma e-keskkonna, kuidas Columbus Eesti sisuturunduse abil mainet kujundab ning Air Baltic Facebookis reklaami teeb,“ lisas ta.

Paralleelsaalis toimuvad töötoad hubases fireside-chat stiilis. "Aparaaditehase alal asuv Elutuba Lava Taga on selle formaadi läbiviimiseks suurepärane ruum, kus saame esineja ja osalejate vahel barjäärid kaotada,“ arvab Sinisalu.

Hubane Elutuba Lava Taga ruum
Foto: Maarit Eerme
Elutuba Lava Taga on kogu tehasele omaselt industriaalne, kuid urbanistlikult avara olemisega, võimsalt suurte akendega ja fantastilise vaatega lava kohalt üle terve tehasehoovi
Foto: Maarit Eerme

"Töötubade läbiviijateks oleme valinud inimesed, keda Eesti koolitusmaastikul just sageli ei kohta,“ lisas Sinisalu. Töötubade teemadeks on näiteks reklaam Tik Tokis, Linkedinis, Facebookis, turundusautomaatika ja kasutajakogemus (UX ehk user experinece).

Õhtune pidu saab toimuma peibutava nimega kohas - Armastuse saal - see on ruum, mis hoiab ja demonstreerib enim kogu tehase industriaalset minevikku. Armastuse saali juurde kuulub kahe maja vaheline privaatne mikropark – see on midagi üsna unikaalset, mida mujalt naljalt ei leia.

Armastuse saal esindab kõige rohkem tehase industriaalset hõngu
Foto: Maarit Eerme

Universaalne kultuuritehas ühendab endas loomingulised ettevõtjad, kunstnike stuudiod, disainerite ateljeed, kaubanduse ja meelelahutuse – kõigest sellest saavad soovi korral osa ka konverentsil osalejad, kuid sellest kõigest täpsemalt juba veidi hiljem.

Registreerimine digiturunduse aastakonverentsile Best Internet 2021 avaneb 19. mail 2021. Püsige lainel!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700