Autor: Best Marketing • 2. september 2021

Agentuuriga Havas Creative liitub Nele Laev

Pika meediavaldkonna juhtimise kogemusega Nele Laev asub tööle loovagentuuri Havas Creative tegevjuhina.
Havas Creative'i peatne tegevjuht Nele Laev

Nele Laeva sõnul annab Havasiga liitumine võimaluse olla suure rahvusvahelise ettevõtte osa. „Saan siin töötades kasutada pika aja jooksul meedia, turunduse ja reklaami valdkonnast saadud kogemusi klientide parimaks teenindamiseks. Samas on valdkonna uue nurga alt vaatamine põnev väljakutse, mille rõõmuga vastu võtan,“ ütles Laev.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700