Autor: Best Marketing • 24. mai 2021

Paulig Grupi jaesuuna turundusjuht Baltikumis on Ave-Stina Udam

Paulig Grupi Baltikumi jaesuuna turundust juhib alates maikuust Ave-Stina Udam, kellest sai ka Pauligi Soome ja Baltikumi äripiirkonna turunduse juhtrühma liige. Ave-Stina töötas seni Pauligi jaesuuna turundusjuhina Eestis.
Paulig Grupi Baltikumi jaesuuna turundusjuht Ave-Stina Udam

Uues ametis keskendub Ave-Stina Udam koos tiimiga Eestis, Lätis ja Leedus Pauligi ja Santa Maria brändide ja kategooriate kasvatamisele. „Santa Maria ja Paulig on mõlemad Baltikumi turuliidrid erinevates kategooriates - maitseained, Tex Mex ja kohv - ning seetõttu lasub meil ühtviisi nii vastutus kui ka unikaalne võimalus neid kategooriaid tulevikutrende ja -vajadusi silmas pidades kujundada ning tarbijateni tuua,“ ütles Ave-Stina Udam.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700