Autor: Laura Reiter • 18. mai 2021

Aasta Turundustiimi nominent: Sportland

Sportlandi turundusjuht Keidi Kitt rääkis, et nende tiimi jaoks on nõudnud suurimat pingutust e-poe ellukutsumine, kuid ühtse tiimina hoiavad nad alati teineteise motivatsiooni laes ja ei kohku ka suuremate väljakutsete ees.
Sportland Eesti turundustiim

Mis te arvate, millega on teie tiim nominatsiooni n-ö ära teeninud ehk millega olete silma paistnud?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700