Autor: Laura Reiter • 13. mai 2021

Aasta Turundustiimi nominent: Selver

Selveri turundusjuhi Triin Kaare sõnul meenutab nende turundusosakond pigem väikest reklaamiagentuuri, kus strateegiate ja kujunduste loomise kõrval hallatakse veebi, juhitakse kommunikatsiooni ja reklaamimüüki ning tehakse Eesti ühte edukaimat Facebooki lehte.
Selveri turundustiim

Selveri turundusjuht Triin Kaare rääkis, et Selver on Eesti üks tuntuim ja armastatuim bränd ning selle turundamine on keeruline ja lihtne samal ajal. "Ühelt poolt on ju keerukas leida Eestimaal elanikke, kes ei ole Selverit külastanud, teisalt on seda suurem meie vastutus sellise kaubamärgi turundajatena," ütles ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700