Autor: Laura Reiter • 12. mai 2021

Aasta Turundustiimi nominent: Elisa Eesti

Elisa Eesti turundusjuht Karin Kanepi sõnul on nende üheks suureks trumbiks konkurentsitihedas valdkonnas omanäoline filmilik reklaamikeel, mis aitab kindlasti teiste seast esile kerkida. Elisa Eesti oli Aasta Turundustiim 2019 võitja.
Elisa Eesti meeskond

Mis te arvate, millega on teie tiim ka sel aastal nominatsiooni ära teeninud ehk millega olete silma paistnud?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700