Autor: Laura Reiter • 11. mai 2021

Aasta Turundustiimi nominent: Alexela

AS Alexela turundusjuht Mariliis Mähhar rääkis, kuidas nende väike, ent tubli tiim viib edukalt ellu väga ambitsioonikaid plaane ning kuidas muutunud olud on teinud nende tiimi veel ühtsemaks ja tugevamaks.
Paremalt: AS Alexela turundusspetsialist Pirjo Piikmann, AS Alexela turunduse projektijuht Piret Mihkelson, Alexela Grupi turundusjuht ja jätkusuutlikkuse eestvedaja Kadri Ambos, AS Alexela turundusjuht Mariliis Mähhar, Alexela Grupi kommunikatsioonijuht Marit Liik

Mis te arvate, millega on teie tiim nominatsiooni ära teeninud ehk millega olete silma paistnud?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700