Autor: Laura Reiter • 11. mai 2021

Aasta Turundustiimi nominent: Kaubamaja

Kaubamaja turundusdirektor Enel Kolk rääkis, et tema tiimi olulisteks märksõnadeks on paindlikkus, soov igast olukorrast võtta maksimum ning armastus muutuste vastu, milles nad näevad uusi võimalusi, olles mitte ainult kohanejad, vaid ka suunanäitajad.
Kaubamaja turundustiim aastal 2021
Foto: Enel Kolk

Mis te arvate, millega on teie tiim nominatsiooni ära teeninud ehk millega olete silma paistnud?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700