Autor: Laura Reiter • 20. aprill 2021

Nädala kampaania: „Viimne hoovilaps“ paneb lapsed taas liikuma

Tervisekassa ja reklaamiagentuuri Copy Shopi koostööna sündis aprillikuise südametervise kuu raames eeskujukampaania „Viimne hoovilaps“, mis innustab lapsi ja noori rohkem õues aega veetma ja liigutama.
Eeskujukampaania "Viimne hoovilaps"

Tervisekassa esindaja Taisi Kõivu sõnul oli idee valmis juba eelmisel aastal samal ajal, aga kuna see sattus esimese eriolukorra perioodile, siis otsustasid nad kampaania edasi lükata. „Aprillikuise südametervise kuu kampaania fookus on sel aastal lastel ja noortel ning sealt see hoovilapse idee kooruski,“ rääkis ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700