Autor: Best Marketing • 30. märts 2021

Lindström Eesti turunduskoordinaator tegi suure rahvusvahelise ametihüppe

Rahvusvahelise tekstiilirenditeenuse ettevõte Lindström Eesti üksuse turunduskoordinaator Oksana Skorbatjuk alustas tööd uuel ametikohal ning vastutab edaspidi brändi- ja kommunikatsiooni regioonijuhina grupi maine kujundamise eest lisaks Eestile ka Lätis, Leedus, Venemaal, Valgevenes ja Ukrainas.
Foto: Arno Mikkor

2018. aastal Lindströmi meeskonnaga liitunud Skorbatjuk hakkab juhtima tööriiete, haigla- ja hotellitekstiilide, porivaipade ja muude tekstiiliteenuste rentimisele keskendunud Lindströmi maine tugevdamist kuue riigi turul, lähtudes selleks regiooni strateegiast ning võttes arvesse iga turu kohalikku konkurentsiolukorda ja soovitud sihte.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700