Autor: Marianne Liibert • 8. märts 2021

Õppetunnid ja kogemus, kuidas eriolukorras kommunikatsiooni ja kriisiga toime tuldi

Põhja-Eesti Regionaalhaigla kommunikatsiooniteenistuse juhataja Hede Kerstin Luik ja endine ravitöö direktor, onkoloogia-ja hematoloogiakliiniku juhataja dr Helis Pokker rääkisid kevadisest eriolukorrast ja võtsid oma kogemusele tuginedes kokku nii kommunikatsiooni kui ka kriisiga toimetuleku mõttes kõige olulisemad asjad.
Hede Kerstin Luik
Foto: Raul Mee

Ettevalmistus ja valmisolek

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700