Autor: Best Marketing • 8. veebruar 2021

Tallinna Botaanikaaial on uus turundus- ja kommunikatsioonijuht

Alates 6. jaanuarist juhib Tallinna Botaanikaaia turundust ja kommunikatsiooni pikaaegse meediatöö kogemusega Annika Lepp.
Annika Lepp

“Tallinna Botaanikaaed on üks neist imelistest linnaoaasidest, kus kohtuvad lummav ilu, põnev teadus ja eluolulise säilitamine ning kaitsmine,” leiab Lepp. “Minu eesmärk on kaasa aidata keskkonnateadlikkuse kasvatamisele ja loodushoiu ning –hariduse populariseerimisele. Tallinna Botaanikaaia ja taimeriigi tutvustamisel on suur tähelepanu uutel, eelkõige noorematel huvigruppidel.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700