Autor: Marianne Liibert • 11. november 2020

Best Internet 2020: osalejate nimekiri

Best Interneti konverentsil on kirjas juba ligi 100 turundusvaldkonna inimest. Kes on ennast tänavu kirja pannud?

Digikanalites kipuvad turunduse ja müügi piirid hägustuma ja omavahel ühinema, mistõttu Best Internet 2020 läbivaks teemaks ongi turunduse ja müügi integreerimine ehk kuidas teha nii, et üks toetaks teist.

Best Internet 2020 toimub 18. ja 19. novembril Tallinnas Swissotelis. Meile läheb korda teie tervis ja heaolu ning teeme kõik endast oleneva, et saalis viibijatel oleks turvaline. Kui te ei ole siiski päris kindel, kas saate või tohite kohale tulla, on teil võimalik ikkagi konverentsist osa saada, kui soetate siit veebipileti.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700