Autor: Hando Sinisalu • 9. november 2020

Sammud, kuidas jõuda LinkedInis soovitud kontaktini

Andres Kostiv rääkis Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis, kuidas LinkedIn oma äri eduks tööle panna.
Andres Kostiv

Äri- ja töösuhetele keskenduvas LinkedInis saab teatud meetoditega luua kontakti nende inimestega, kes esmapilgul võivad tunduda raskesti ligipääsetavad, ütles turundusekspert ja koolitaja Andres Kostiv.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700