Autor: Annika Kald • 12. veebruar 2020

Passwordi esineja sai aumärgi "Eestimaa au ja uhkus"

Passwordi esineja Rainer Nõlvak ja tema "Teeme ära!" meeskond pälvisid aumärgi "Eestimaa au ja uhkus".
Barclay de Tolly sõprade klubi andis laupäeval Keila-Joa lossis toimunud ballil viiendat korda välja aumärgi "Eestimaa au ja uhkus", mille pälvis tänavu Rainer Nõlvak ja tema World Cleanupi meeskond.
Foto: Olga Makina

""Teeme ära!"-tiim utsitab mind aeg-ajalt tegudele sealt Hiiumaa metsade vahelt. Eelmisel aastal käisin World Cleanupi raames Indoneesias, kus koolitasin kaks päeva sealset maailmakoristuspäeva eestvedajatiimi välja ning selle raames elasin kaks päeva ka Kagu-Aasia kõige suuremal prügimäel, kuhu tuuakse päevas juurde 8000 tonni prügi ning seda ei sorteerita mitte üldse. Õhk oli seal selline, et kirves oleks õhku seisma jäänud. Me jõime ka kohvi sealsamas prügimäel. Samas pidi seal prügi sees ringi käies alati hoolikalt vaatama, et süstalde otsa ei astuks ning samuti võis prügi vahelt välja vongelda kobrasid," rääkis Nõlvak intervjuus Äripäevale.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700