Autor: Marianne Liibert • 26. november 2019

Turundajate inspiratsioonireis Soome: viimased vabad kohad!

Turundajate inspiratsioonireis Soome toimub juba nädala pärast! 11. detsembril külastame grupi Eesti turundajatega mainekaid Soome ettevõtteid. Grupi suurus on piiratud ja kohti jagub veel vaid kiirematele.

Kokku külastame ühe päeva jooksul nelja erinevat ettevõtet: Soome suurimat kaubanduskeskust Tripla, rahvusvahelist tähelepanu pälvinud Oodi raamatukogu, legendaarset Stockmanni kaubamaja ning auhinnatud Hasan & Partners agentuuri.

Kogu tuur toimub inglise keeles ja parima kvaliteedi huvides on grupi suurus piiratud. Pileti hind sisaldab Tallinn-Helsingi-Tallinn laevasõitu, ettevõtete külastusi, bussitransfeeri Helsingis, hommikusööki laeval ja lõunapausi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700