Marianne Liibert • 11 november 2019

Detsembri üritused Best Marketingis

Jõulukuul korraldab Best Marketing kaks piiratud kohtadega seminari, et uuele aastale värskete ideedega vastu astuda.

Best SEO 2020

Teema: Kuidas saada Google'i otsitulemustes esikohale?

Toimumise aeg: 4. detsember 2019

Tutvu kavaga ja registreeru SIIN!

SEO on oluline, sest võrreldes makstud otsingureklaamiga saab orgaaniliselt leviva sisu abil 3x korda rohkem lead'e. Peale selle klikitakse orgaanilistele otsitulemustele 8,5x rohkem kui Google’i otsingureklaamile. Niisiis puudutab SEO ka offline-ettevõtteid.

Seminar on mõeldud kõikidele, kelle ülesanne on veebilehele rohkem külastajaid saada. Seminar annab kiire ja hea ülevaate SEO olulisusest ja selle kasutamise võimalustest. Selgitame, kuidas saada Google'i otsitulemustes esikohale ja suurendada oma veebilehe külastajate arvu. Juttu tuleb ka sellest, kuidas kavaldada üle Google'i algoritmid ja luua sisu, mis oleks otsimootorisõbralik.

Seminaril jagavad enda teadmisi ja kogemusi Meelis Vill (QQQ), Raido Tamar (SEO Partner), Valter Serdetsnõi (Global Gaming Group), Katariina Roosipuu (Qminder), Marten Saar (Fiizy), Merily Leis (Klaus) ning Jan Jõgis-Laats (Hamburg ja Partnerid).

Inspiratsioonireis Soome

Toiumise aeg: 11. detsember 2019

Tutvu kavaga ja registreeru SIIN!

Aasta üks kiiremaid aegu on lähenemas ning vaja on teha viimased pingutused, et valmistuda pühade hooajaks. Kriitilise pilguga on vaja üle käia aasta alguses tehtud prognoosid, teha kokkuvõtted ja täita viimased uusaastalubadused. Kutsume sind Eesti turundajate inspiratsioonireisile Soome, et pingelisel ajal korraks koos meiega aeg maha võtta ning uusi mõtteid ammutada, et võiksid uuele aastale värskete ideedega vastu minna!

Detsembrikuu teisel kolmapäeval võtame aja, et külastada põhjanaaber Soome mainekamaid kohtasid. Reisi eesmärk on saada uusi ideid ja mõtteainet algavaks aastaks. Teiste seas külastame äsja avatud Tripla kaubanduskeskust, kus räägime tänastest kaubandus- ja tarbijatrendidest ning tutvume Helsinki hiiglasliku ja palju tähelepanu pälvinud raamatukoguga.

Pileti hind sisaldab Tallinn-Helsingi-Tallinn laevasõitu, ettevõtete külastusi, bussitransfeeri Helsingis, hommikusööki laeval ja lõunapausi. NB! Kogu tuur toimub inglise keeles.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700