Uudised
Ainult tellijale

Nädala kampaania: Premia “Lumehelbeke” ehk hea toode müüb ennast ka ilma reklaamita

Sel nädalal tutvustab Best Marketing Nädala kampaania rubriigis Premia uue Lumehelbekese jäätise lansseerimist. Kampaaniat kirjeldab Premia turundusjuht Lauri Talve, oma kommentaari on andnud Alvar Jaakson (Utopia), Katrin Rohtla (Louder) ning Mart Juur. Erapooletu kõrvaltvaataja pilgu heidab kampaaniale TLÜ reklaamiteooria lektor Tiina Hiob.

Lumehelbekeste jäätistel on palju erinevaid pakendeid. Illustreeris AW Stuff.  

Premia turundusjuht Lauri Talve räägib jäätise sünniloost: “Lumehelbekese jäätise sünd oli puhas juhus. Premial oli olemas väga maitsev klassikaline vanillijäätis vahvlitopsis, mis otsis endale uut nime. Mullu lansseerisime selle sama jäätise Eesti Vabariigi 100-nda sünnipäeva auks. Samal ajal elasid sotsiaalmeedias ja mujal meedias oma elu AW Stuff’i loodud lahedad karikatuurid. Ja kusagil kolmandas universumi nurgas toimetasid reklaamiagentuuri Utopia tegelased Alvar ja Leslie, kes pakkusid välja idee, et kogu selle ripakil oleva kraami võiks kokku koondada üheks vahvaks Lumehelbekese jäätiseks.“

Vormista tellimus kohe ja saad ligipääsu:
 • kõigile võtmega lugudele;
 • edukate kampaaniate case-study’dele;
 • raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetele;
 • turunduse TOPi andmetele ja intervjuudele;
 • bestmarketing.ee arhiivile.
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
  Maarit Eerme
  Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700