Autor: Liisa Kivirähk • 10. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nädala kampaania: Premia “Lumehelbeke” ehk hea toode müüb ennast ka ilma reklaamita

Sel nädalal tutvustab Best Marketing Nädala kampaania rubriigis Premia uue Lumehelbekese jäätise lansseerimist. Kampaaniat kirjeldab Premia turundusjuht Lauri Talve, oma kommentaari on andnud Alvar Jaakson (Utopia), Katrin Rohtla (Louder) ning Mart Juur. Erapooletu kõrvaltvaataja pilgu heidab kampaaniale TLÜ reklaamiteooria lektor Tiina Hiob.
Lumehelbekeste jäätistel on palju erinevaid pakendeid. Illustreeris AW Stuff.

Premia turundusjuht Lauri Talve räägib jäätise sünniloost: “Lumehelbekese jäätise sünd oli puhas juhus. Premial oli olemas väga maitsev klassikaline vanillijäätis vahvlitopsis, mis otsis endale uut nime. Mullu lansseerisime selle sama jäätise Eesti Vabariigi 100-nda sünnipäeva auks. Samal ajal elasid sotsiaalmeedias ja mujal meedias oma elu AW Stuff’i loodud lahedad karikatuurid. Ja kusagil kolmandas universumi nurgas toimetasid reklaamiagentuuri Utopia tegelased Alvar ja Leslie, kes pakkusid välja idee, et kogu selle ripakil oleva kraami võiks kokku koondada üheks vahvaks Lumehelbekese jäätiseks.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700