Silja Oja • 9. august 2017
Jaga lugu:

Telia Eesti turundusüksuse juhiks saab Ranno Pajuri

Ranno Pajuri  Foto: Eiko Kink, Äripäev

Alates septembrist asub Telia Eesti turundusosakonna juhina tööle Ranno Pajuri. Viimased 2 aastat juhtis Ranno Äripäevas erinevaid turundusprojekte ning pani aluse Äripäeva digitaalsete toodete müügiedule.

Rannol on enam kui 20 aastane turunduse juhtimise kogemus. Ta on varem töötanud Danske Banki Balti pangandusüksuse turunduse ja kommunikatsiooni juhina ning Eesti Energia turundusdirektorina. Viimase 4 aasta jooksul on Ranno nõustanud üle 40 erineva ettevõtte ja organisatsiooni. 

Ranno tegutses kuni viimase ajani konsultatsioonifirmas Target One turundusstrateegina. Nüüd aga taandub ta sellest rollist ja müüb ma osaluse ettevõttes ära. Target One jätkab oma klientide teenindamist juhtiva partneri Margus Žuravljovi eestvedamisel. "Konsultatsioonifirmas passiivset osalust omada pole mõtet," kommenteeris Ranno otsust osalus müüa.

„Mulle on alati meeldinud olla suurte muudatuste juures. Telia turundusüksusel seisavad ees väga põnevad ajad. Koos inimeste ostu- ja käitumisharjumustega muutub ka turundus järjest rohkem personaalsemaks, automatiseeritumaks ja digitaalsemaks. Ma ei suutnud ära öelda võimalusele saada kogemus turundusfunktsiooni ümberkujunemisest Eesti juhtiva telekomiettevõtte turunduse tiimis,“ selgitas Ranno oma otsust loobuda konsultatsiooniärist ning keskenduda vaid ühele ettevõttele.

Telia Eesti turundustiimis töötab 12 inimest ja see on osa ettevõtte e-äri üksusest.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com