Autor: Silja Oja • 7. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TNS Emor hakkab saadete järelvaatamist mõõtma

FOXi meediahommikul lubas TNS Emori uuringuekspert Peeter Teedla, et järgmisel aastal tõstab Emor teleuuringu valimit praeguselt 610-lt inimeselt ca 950-le ja hakkab saadete järelvaatamist mõõtma ning reitingutele lisama. Kuna telesaadete järelvaatamise osakaal üha suureneb ja et järelvaadates keritakse reklaamipausid edasi, muutuvad aina olulisemaks product placement ja sponsorlus.

6. novembril esmakordselt toimunud FOXi meediahommikul rääkis TNS Emori uuringuekspert Peeter Teedla sellest, kuhu on liikunud ja liikumas Eesti teleturg.

Peeter Teedla lubas, et järgmisel aastal tõstab Emor teleuuringu valimit (praeguselt 610-lt inimeselt ca 950-le). Samuti hakkab Emor saadete järelvaatamist mõõtma ja seda reitingutele lisama. Lisaks võtab Emor järgmisel aastal kasutusele audiotuvastuse (audio matching) tehnoloogia. Uuued audiomõõdikud jõuavad peatselt Eestisse ja nende paigaldamine algab.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700