18. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ecwadori juht Heily Aavik: ''Agentuuri jaoks on parim tunnustus, kui kampaania saavutab kliendi jaoks soovitud müügiedu''

Reklaamiagentuuri Ecwador juht Heily AavikReklaamiagentuuri Ecwador juht Heily Aavik räägib Best Marketingile antud intervjuus, mille poolest erineb Ecwador teistest agentuuridest ning kuidas on Ecwador suutunud majanduskriisi üle elada. Kuna hiljuti võitis Ecwador koos oma kliendi Leiburiga Saibi lansseerimise eest Aasta Turundustegu 2010 Grand Prix, räägime ka auhindadest ja konkurssidest. Mis on reklaamiagentuurile suurem tunnustus – Aasta Turundustegu Grand Prix või Aasta Agentuuri tiitel? Loe, mida vastab sellele küsimusele Heily Aavik, kes on kuulunud aastaid ERALi juhatusse, olnud ERALi president ja nii Kuldmuna kui Turundustegu konkursside žürii liige.

Mille poolest Ecwador teistest reklaamiagentuuridest erineb?

Kliendi jaoks on Ecwador justkui väike suuragentuur või suur väikeagentuur. Põhjus on meie laias profiilis. Nimelt pakume kliendile kõike alates klassikalistest reklaamiteenustest kuni meedialahendusteni. Meie eelis teiste agentuuride ees ongi kompaktne brändikäsitlus. Loome brändi, teeme kampaania, planeerime meedia, loome veebid, teeme lansseerimisürituse ja korraldame sellele ka PR-i. See on äärmiselt oluline argument klientidele, kelle brändi- või turunduseelarve aastas on alla 160 000 euro (2,5 milj krooni).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700