17. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltikumi turunduse parimad 2007

Konkurss Aasta Turundustegu 2007 toimus samaaegselt Eestis, Lätis ja Leedus. Best Marketing korraldas konkurssi Eestis juba üheksandat, Lätis ja Leedus viiendat korda. Konkursile esitatud töid, mida laekus igas Balti riigis üle 20, hindas ekspertžürii, kes valis välja finalistid. Finalistid esitlesid oma töid Aasta Turundussündmusel Password 2008: Vilniuses 4. märtsil, Riias 5. märtsil ja Tartus 6. märtsil.BALTIKUMI AASTA TURUNDUSTEGU 2007 VÕITJAD JA FINALISTIDLeedu Aasta Turundustegu 2007 konkursi Grand Prix võitja:Reklaamiagentuuri Euro RSCG Mia enesepromo projekt - album „Ennenähtamatu Leedumaa“ („Neregeta Lietuva“)Idee oli kirjastada väga kõrge kvaliteediga fotoalbum „Ennenähtamatu Leedumaa“, mille hind (üle 1000 EEK) oli kaks korda kallim teiste samalaadsete fotoalbumite hinnast. Eesmärk oli müüa 4000 albumit poole aasta jooksul. Reklaamides ja PR-is kommunikeeriti albumi ülikõrget kvaliteeti ja Leedumaa ilu head väljatoomist. Tulemusena müüdi esimese 10 päevaga 1400 albumit, kauplustes lõppesid varud otsa.

Leedu Aasta Turundustegu 2007 konkursi finalistid:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700