Autor: Tarmo Virki • 27. juuli 2023

Kaheksa nippi, kuidas pääseda meediasse

Miks mõned ettevõtted on kogu aeg pealkirjades ja teistest kuuleme alles siis, kui on suur jama majas? Kuidas jõuda meediasse, et toetada oma äritegevust? Sellest räägivad Ann Hiiemaa ja Lily Mägi META Alpha'st ning Äripäeva idufirmade portaali FoundME toimetaja Tarmo Virki.
Ükssarvikute Kasvulava saates jagasid näpunäiteid Ann Hiiemaa META Alpha agentuurist, FoundME toimetaja Tarmo Virki ja Hiiemaa kolleeg Lily Mägi.
Foto: Äripäev

Soovitusi ja vihjeid kõlas saates rohkem, aga valisime artiklisse kaheksa keskset.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700