Autorid: Hando Sinisalu, Maarit Eerme • 26. juuni 2023

Villmann: tehnoloogia on loovust kõvasti mõjutanud

Prantsusmaal Cannesis lõppes iga-aastane reklaami tippsündmus Cannes Lions. Kontuuri loovjuht Urmas Villmann on rohkem kui kümme korda seda festivali külastanud ning rääkis põgusalt, mis seal toimus.
Urmas Villmann juhib reklaamiagentuuri Kontuur, mis on võitnud Eesti reklaamiauhinna Kuldmuna ja jõudnud Cannesi reklaamifestivalil finalistide sekka.
Foto: Karli Saul

Villmanni sõnul ei ole raske arvata, et kõige suurem trend, millest räägiti oli tehisintellekt ehk AI. „Lisaks vaadati minevikku ja räägiti tehtud asjadest.“ Ta ütles, et igal laval toimunud intervjuus arutati, et kas tema kaotab nüüd töö. „Inimene on see, kes loovuse suunal tegutseb. Tehnoloogia ja loovus on see, mis on ajast aega koos tegutsenud.“ Ta lisas, et tehnoloogia on loovust kõvasti muutnud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700