Autor: Maarit Eerme • 2. juuli 2024

NJ Productioni kasum kukkus 78 protsenti

Konverentside ja korporatiivürituste korraldaja NJ Productioni müügikäive püsis 2023. aastal stabiilsena, samas kasum kukkus 78 protsenti.

Pärast NJ Productioni rekordilist 2022. aastat toimus turul 2023. aastal lühike aeglustumine, mis võimaldas ettvõttel tegevust ümber suunata ja optimeerida. Sel perioodil tehti strateegiline käik ning asutati Soomes uus tütarfirma, mis võimaldas neil palgata oskustööjõudu ning tuua ennast lähemale klientidele ja ürituste produktsioonidele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700