Autor: Kaspar Allik • 30. juuli 2021

Reklaamituru taastumine kergitas Ekspress Grupi kasumit üle kahe korra

Kasvanud digitellimuste maht ning taastunud reklaamiturg aitasid Ekspress Grupil teenida II kvartalis aasta võrdluses oluliselt rohkem kasumit ning käivet, selgub ettevõtte kvartaliaruandest.
Ekspress Grupi juhatuse esimees Mari-Liis Rüütsalu
Foto: Andras Kralla

"Müügitulude kasvu taga on hästi taastunud ning osaliselt teiste meedialiikide arvel täiendavalt kasvanud online-reklaamiturg, mis näitas head kasvu kogu Baltikumis," märkis ettevõtte juht Mari-Liis Rüütsalu. Ettevõtte sõnul on aga jätkuvalt surve all paberreklaami müügitulu, mis ei ole siiani taastunud pandeemiaeelsele tasemele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700