Autor: Laura Reiter • 16. aprill 2024

Neste pikaaegne turundus- ja kommunikatsioonijuht lahkus ametist

Ligi üheksa aastat Neste Eesti turundust ja kommunikatsiooni juhtinud Risto Sülluste viimane tööpäev ettevõttes oli 15. aprillil.

Risto Süllustel täitus aprillis Nestes 8,8 aastat. “Liitusin Nestega 2015. aastal, kui Eesti kütuseturg oli läbi tegemas suuri muutusi. Toimus turu kiire konsolideerumine, suuremad tegijad hakkasid väiksemaid üles ostma, sagedased hinnasõjad ja aktiivne võitus turupositsioonide eest,” selgitas ta ja lisas, et pilt muutus kiirelt ja pidevalt. Sülluste märkis, et kütuseturg on väga reguleeritud ja üksjagu keeruline valdkond - iga päev tõi midagi uut ning oli äärimiselt põnev ja õpetav. “Kui naudid oma tööd, jookseb aeg märkamatult.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700