Autor: Best Marketing • 20. november 2023

Sky Media raadioperekond sai uue liikme

Sky Media raadioperekonnas on alates 20. novembrist uus liige raadiojaam Kiss FM, mis loob oma sisu ja muusikaga lõputu energia, võtab võimendada elu mitmekesisust ning austab võrdset kohtlemist. Tegemist on hea meeleolu ja avatud meelsuse raadioga.

Mõnusa kuulamise tagavad Kiss FM meeleoluklipid ning muusikavalik, kus hinnatakse ühtmoodi kõrgelt nii nullindate maailmaparemikku, Eesti 70-ndate funk- ja diskoklassikat, kõrvuti tänapäeva trende loovate kodu- ja välismaiste lugudega. Kiss FM muusikavalik ei ole piiratud laulude vanusega – tähtsam sellest on emotsioon ja rõõm, mida esitaja ja palad pakuvad, võimaldades avastada uusi lugusid ning taas armuda unustatutesse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700