Autor: Best Marketing • 18. oktoober 2023

Kõige kuulatavam Hommikuprogramm on jätkuvalt raadios Sky Plus

Värske Kantar Emori raadiouuring kinnitas, et raadio Sky Plus Hommikuprogramm on populaarseim hommikusaade kommertsjaamade hulgas. Tallinnas ja Harjumaal jätkub retromuusika lembus ja laineid lööb Retro FM.
Alari Kivisaar, Maris Järva ja Kristjan Hirmo.
Foto: Maris Savik

Raadio Sky Plus hommikuprogramm, mida juhivad Maris Järva, Kristjan Hirmo ja Alari Kivisaar, on Kantar Emori värskeima raadiouuringu andmetel jätkuvalt Eesti kuulatuim, köites kõige rohkem kuulajaid nädalas. Aprillist septembrini tehtud uuringu tulemusena selgub, et keskmiselt krutib ennast just selle raadio lainele hommikuti 115 000 kuulajat nädalas ja keskmiselt kuulab raadiot Sky Plus nädalas 212 000 kuulajat sh rekordilised 164 tuhat kuulajat vanuses 20-55. Just noorte ja nooruslike kuulajate kõnetamine on olnud Sky Media raadiojaamade prioriteet ja tugevus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700