Autor: Best Marketing • 16. oktoober 2023

UURING: milline on Eesti kuulatuim eraraadiojaam?

Uuringufirma Kantar Emor raadioauditooriumi värske uuringu kohaselt kuulatakse kommertsjaamadest kõige enam raadiot Elmar, tuues muu hulgas ära ka TOP 7 kõige kuulatumat raadiojaama Eestis.
Foto: Unsplash

Viimase kuue kuu uuringunumbrid näitavad, et Elmar kogub erajaamadest enim kuulajaid nii päeva, nädala kui kuu vaates. Iga päev veedab Elmari seltsis aega 81 tuhat inimest, nädala jooksul koguneb kuulajaid 224 tuhat ja kuu jooksul 267 tuhat.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700