Autor: Best Marketing • 11. september 2023

Raadio Elmar ja Raadio Duo laiendasid leviala

Duo Media Networksi jaamad Raadio Elmar ja Raadio Duo alustasid erinevates Eesti piirkondades uute püsisagedustega.

Raadio Elmar parandas levi Viljandis ja Raplas. Nendes piirkondades oli jaama kuulamine varasemalt raskendatud, eriti just suuremates elurajoonides. Uus Viljandi saatja töötab FM-sagedusel 93,1 MHz ja Rapla saatja sagedusel 101,3 MHz.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700