Autor: Best Marketing • 8. september 2023

Raadiojaama Star FM Eesti saab nüüd kuulata ka Tallinnas ja Harjumaal

Eesti muusikat esitavat raadiojaama Star FM Eesti saab tänasest kuulata ka Tallinnas ja Harjumaal sagedusel 95,8 MHz.

Star FM Eesti on raadiojaama Star FM sõsarjaam, mis mängib vaid parimat Eesti muusikat. TV3 Grupp Eesti raadiote programmijuht Allan Vinogradov tunneb heameelt, et tänasest saavad sellest osa ka Tallinna ja Harjumaa raadiokuulajad. „Star FM Eesti eristub teistest selgelt, sest keskendub vaid suurimatele eestikeelsetele pop- ja rockmuusika hittidele,“ selgitab Vinogradov, lisades, et enimmängitud artistid on rahva vanad lemmikud Terminaator, 2 Quick Start, Tanel Padar, Smilers, Ivo Linna, Koit Toome, Dagö, Ines, Nublu, Justament, Karl-Erik Taukar, Ott Lepland, Lenna, Curly Strings, Liis Lemsalu, Trad.Attack! ning ka täiesti värsked hitimeistrid nagu Nublu või 5MIINUST.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700