Autor: Best Marketing • 3. november 2023

Vaata esimesena: Coca-Cola jõulureklaam tähistab headust meis kõigis

Täna avalikustati Lapimaal Coca-Cola armastatud jõulukampaania, millest saab osa ka Eesti. Ühtlasi näidati esmakordselt selleaastast jõulureklaami “Maailm vajab rohkem jõuluvanasid”.
Foto: Laura Reiter

“Coca-Cola on jõuludega tihedalt seotud – kellele seostub Coca-Cola jõuluvanaga või jõulukaravaniga, kellele hoopis hea toidu ja lähedastega veedetud ajaga. Tänavuse jõulukampaaniaga "Maailm vajab rohkem jõuluvanasid" tähistab Coca-Cola jõuluvanaks olemise tunnet meis kõigis. Olgu selleks naabri aitamine, oma viimase Coca-Cola jagamine või võõrale abikäe ulatamine,” selgitas Coca-Cola Poola ja Baltikumi turundusdirektor Marit Kroon. Eestis saab laiemalt jõulureklaami näha teles alates 6. novembrist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700