Autor: Best Marketing • 23. august 2023

Coca-Cola Baltikum sai uue kommunikatsioonijuhi

Coca-Cola Baltikumi kommunikatsiooni hakkab juhtima Liis Lepik, kellel on turundus- ja kommunikatsioonivaldkonnas kogemust üle 10 aasta. Varasemalt töötas Lepik Coca-Cola Ida- ja Kesk-Euroopa sotsiaalmeediatiimide piirkonnajuhina.
Värske Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht Liis Lepik.

“Minu ülesandeks saab olema seista hea turundus- ja brändikommunikatsiooni ning ettevõtte korporatiivse maine eest Baltikumis. Ootan väga Baltikumi tiimiga taasliitumist ning kohalikke turundus- ja kommunikatsiooniprojekte, et neisse oma teadmiste ja oskustega panustada,” ütles Lepik. Coca-Cola Baltikum vastutab karastusjookide ja mittealkohoolsete jookide valiku, turunduse ning müügi eest Eestis, Lätis ja Leedus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700