Autor: Best Marketing • 5. september 2023

Cleveroni tunnustati üleeuroopalisel disainlahenduste konkursil

Pakiroboteid ja -terminale arendav Eesti tehnoloogiaettevõte Cleveron AS osales üleeuroopalisel auhinnakonkursil DesignEuropa tööstusettevõtete disainlahenduste kategoorias ja jõudis esimese Balti riigina konkursi ajaloos nelja parima finalisti sekka.

Cleveron AS esitas Berliinis toimunud DesignEuropa konkursile pakiposti selveautomaadi Cleveron 402, kust saab tellitu kätte “click and collect!” põhimõttel. Tootedisainer Lauri Hirvesaare loodud lahendus automatiseerib tellimuspõhiste postipakkide ladustamise, kättetoimetamise ja tagastamise suuremahulised toimingud. Tänu ülikiirele sisestusfunktsioonile suudab automaat käidelda 100–3000 pakki päevas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700