Autor: Best Marketing • 1. september 2023

Eesti reklaamitehnoloogia ettevõte Nexd pälvis Adexchanger Awards'il nominatsiooni

Programmaatilise reklaami tarkvara ettevõte Nexd on nomineeritud "The Best Early Stage Technology Company" tiitlile Adexchanger Awards'il. See tunnustus rõhutab Nexd'i pühendumust innovatsioonile programmaatilises reklaamis.
Nexd'i tegevjuht Ott Heidmets

Adexchanger Awards on auhind, mis tunnustab turundusmaailma tipptegijaid ja nende panust digitaalse turunduse innovatsiooni. Nexd on silma paistnud oma uuendusliku lähenemisega reklaamide loomisel, muutes need dünaamilisemaks ja kaasahaaravamaks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700