Autor: Best Marketing • 30. august 2023

Eesti digiturundusagentuuride maastikule lisandus uus tegija

Äsja alustas tegevust uus digiturunduse agentuur NORDigital. Tegemist on strateegilise partneriga, kes aitab klientidel luua tulevikku digitaalse turunduse abil.
NORDigitali juht ja strateeg Erki Nelk.

Tegemist on digiturunduse agentuuriga, mis aitab suunata tähelepanu sinna, kus seda kõige enam vaja on. "Me ei keskendu ainult sotsiaalmeediale või otsingumootoritele. Me loome sildu – sinu bränd, meie kirg," ütles ettevõtte juht ja strateeg Erki Nelk, kes on varasemalt koostööd teinud erinevates valdkondades nii Eestis kui ka globaalsel areenil, sealhulgas SEM ja SEO agentuuriga Papaya Search Atlanta ning USA spordi- ja kogukonnakeskuste ketiga YMCA.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700