Autor: Maarit Eerme • 14. juuli 2023

TV3 Grupi tulu vähenes Vene kanalite reklaamimahu arvelt

All Media Eesti müügitulu sai suuresti mõjutatud venekanalite reklaamimahu vähenemise tõttu ning tulemustele mängis suurt rolli ka muutunud majanduskeskkond seoses sõjategevusega Ukrainas.
All Media Eesti juht Signe Suur

All Media Eesti müügitulu oli 2022. aastal 15,7 miljonit eurot, mis vähenes võrreldes eelneva aastaga 0,15%, peamiselt venekanalite reklaammahu arvelt, samuti kõrgest inflatsioonist põhjustatud kärbete tõttu. Majandusaasta lõpetati 0,7 miljoni euro suuruse ärikasumiga (aasta varem oli ärikasum 0,19 miljonit).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700