Autor: Laura Reiter • 21. juuni 2023

9 lihtsat nippi, kuidas oma Instagrami konto kasumlikuks keerata

Instagrami mentor ja ettevõtja Katriin Mangus, kes on koolitanud üle tuhande inimese, jagas tänavusel Sotsiaalmeedia konverentsil 9 nippi, kuidas oma ettevõtte Instagrami konto atraktiivsemaks muuta ja kliente juurde võita.
Täna Los Angeleses resideeruv Instagrami mentor, ettevõtja ja koolitaja Katriin Mangus.

Mangus tõi välja, et Instagram on justkui pusle – kui üks tükk on puudu, siis täielikku pilti ei saa kokku panna. „Kui keegi ütleb mulle, et tema Instagrami konto ei toimi, siis esimese asjana lähen ja vaatan tema Instagrami profiili,“ sõnas ta ja rõhutas, et Instagrami konto on esimene koht, kus potentsiaalne klient tutvub ettevõttega või isikliku brändiga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700