Autor: Katriin Mangus • 9. juuni 2022

Instagrami mentor: sotsiaalmeedia kui lisasissetulekuallikas keerulisel ajal

Instagrami mentor Katriin Mangus
Foto: Erakogu
2–5 kuuga on võimalik omandada teadmised ja oskused, mille abil hakata mikroettevõtjana sotsiaalmeedias raha teenima, kusjuures selle jaoks ei pea isegi oma näoga kogu aeg pildil olema, kirjutab Instagrami mentor Katriin Mangus.

Kui elukallidus tõuseb, hakkavad inimesed üha enam otsima täiendavaid sissetulekuallikaid. Poolteist aastat tagasi otsustasin proovida lisasissetuleku allikana Instagrami ning ma pole seda otsust kordagi kahetsenud. Instagramis lisaraha teenimine annab võimaluse töötada endale sobival ajal sobiva koormusega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700