Autor: Anu Jõgi • 26. mai 2023

Firmakingituste müüja neelas viimase osa konkurendist

Valik firmakingitusi aastate tagant.
Foto: Andras Kralla
Peeter Viitongi suurosalusega firmakingituste müüja Roi omandas täielikult ettevõtte Kinkston, millest talle eelmise aasta sügisest kuulus ligi 65 protsenti.

Poole Kinkstonist, täpsemalt 51 protsenti, oli Roi ostnud juba 2015. aastal. Eelmise aasta novembris kuulus Roile Kinkstonist 65 protsenti, ülejäänud 35 protsendi omanik oli firma 76Capital kaudu ettevõtte asutaja Martin Lepa. 23. maist alates on Kinkston täielikult Roi omanduses.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700