Autor: Jana Tõkman • 2. aprill 2023

Petri Parvinen: uusi lähenemisi müügis peab vähemalt 100 korda testima

Helsingi Ülikooli strateegilise juhtimise ja turunduse professor Petri Parvinen rääkis tänavusel Passwordil müügipsühholoogia trendidest, millest tõi esile näiteks sellised nähtused nagu „õõvaorg“, „nakkavad sidemed“ ja „Feynmani sobimus“.
Helsingi Ülikooli strateegilise juhtimise ja turunduse professor Petri Parvinen tänavusel Passwordil.
Foto: Raul Mee

Parvinen märkis, et selleks, et müügis midagi uut testida saaks, peab seda tegema vähemalt 100 korda, et saavutada üldse statistiline olulisus. "Kui sa teed uutmoodi lähenemisega viis kohtumist, siis sellest ei piisa. B2C maailmas võid sa uusi lähenemisi saada proovida 100 korda ühes päevas, aga B2B maailmas võib see võtta terve aasta,“ rääkis ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700