Autor: Laura Saks • 3. november 2022

Kolm asja, mida Elon Musk tahab Twitteris kohe muuta

Twitteri värske omanik Elon Musk ütles, et Twitter kui ettevõte oli ülespuhutud, halvasti juhitud, mittetervitav vastuolulisele kõnele ja rämpspostiga üle ujutatud.
Foto: Unsplash

Maailma rikkaim mees on Tesla Inc. inseneride abiga ettevõtte koodi üle vaadanud ja konsulteerinud mõjukate sõpradega, et nad aitaksid teha olulisi otsuseid, kuhu Twitter kui toode viia, kirjutab Bloomberg.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700