Autor: Best Marketing • 27. oktoober 2022

Mobiilimängude reklaamiplatvorm AdColony tegutseb edaspidi Digital Turbine'i kaubamärgi all

Eelmisel aastal omandas Digital Turbine kolm oma valdkonna tippu – AdColony, Fyberi ja Appreciate'i. Üheskoos tegutsetakse edaspidi Digital Turbine'i kaubamärgi all, mille eesmärgiks on tugev laienemine ning kasv. Milline potentsiaal mobiilimängude valdkonnal ning Digital Turbine'il lasub, selgitas Httpool Eesti multichanneli tiimijuht Kristel Karro.
Httpool Eesti multichanneli juht Kristel Karro.

Httpool Eesti multichannel'i tiimijuht Kristel Karro tõi välja, et vaadates platvormi alustalaks olevaid mobiilimänge, on näha, et nende populaarsus on stabiilselt kõrge ning mängijate vanuseline ampluaa on lai.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700