Autor: Laura Reiter • 18. oktoober 2022

Aasta Digitegu võitja case study: Google Adsi AI kampaaniad tegid Puumarketile rekordilise tootlikkuse ja müügikäibe

Mediabrands Digital kasutas Puumarketi optimeeritud otsingukampaaniates Google Adsi AI-d, mis kasvatas ettevõtte müügikäivet rekordiliselt. Edukas tulemus tõi Aasta Digitegu 2022 konkursil Mediabrands Digitalile võidu andmetel tugineva turunduse, AI kasutamise kategoorias.
Karl Lilienberg Mediabrands Digitalist esitlemas Aasta Digitegu võidutööd tänavusel digiturunduse aastakonverentsil Best Internet.
Foto: Raul Mee

EESMÄRK

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700