Autor: Best Marketing • 31. august 2022

Tutvu Aasta Digitegu 2022 žüriiga

Aasta Digitegu 2022 konkurss on täies hoos. Töid saab esitada veel vaid 12. septembrini ning võidutööd tulevad esitlemisele 20.-21. septembril Tallinnas Filmimuuseumis toimuval digiturunduse aastakonverentsil Best Internet 2022. Vaata, kes kuuluvad sel aastal Aasta Digitegu žürii koosseisu.
Karin Maandi

Karin Maandi, Meta Advisory Groupi vanemkonsultant

Karin Maandi on (digi)turunduses töötanud 10+ aastat ja omab laialdast kogemust nii B2C kui ka B2B vallas. Ta on töötanud pikalt Estraveli, Apotheka, Apotheka Beauty ja MyFitnessi turundustegevusi juhtides ja nüüd on ta vanemkonsultant META Advisorys, kus naudib korraga mitmete ettevõtete nõustamist ja toetamist (digi)turunduse- ja kommunikatsiooni osas. Lisaks tegeleb ta turunduse juhtimise ja kasvuhäkkimisega Eesti haridustehnoloogia startup’is Alpa Kids.

Karl Pae
Foto: Andres Haabu

Karl Pae, ePPC Digitali asutaja

Karl Pae on rahvusvahelistele Google Adsi kampaaniatele ja äppide turundamisele keskendunud agentuuri ePPC asutaja ja strateegiajuht. Digiturundusega alustas Karl 2008. aastal, Google-i EMEA peakontoris, Dublinis.

Erki Heinsaar

Erki Heinsaar, Mediabrands Digitali juht

Erki Heinsaar on regiooni suurima agentuuri MBD juhtivpartner. MBD on täisteenus digimeediaagentuur, kus töötab üle 90 digispetsialisti.

Märt Jõesaar

Märt Jõesaar, LeverUPi Baltikumi juht

Märt Jõesaar on viimased 20 aastat tegelenud kliendihaldussüsteemide arendamise ja digiturunduse valdkonna edendamisega. Täna juhib Jõesaar maailma suurima kliendihaldustarkvara (CRM) pakkuja Salesforce'i partneri LeverUPi Baltikumi üksust.

Greta Pudan

Greta Pudan, Httpool Regional Meta Lead

Hetkel juhib Greta Pudan Httpoolis Meta platvormi turundusspetsialistide meeskonda üle Baltikumi. Varem juhtis ta riskikapitali ja startup partnerlussuhteid. Varem töötas Pudan 5 aastat Iirimaal Dublinis, töötades Google'i peakorteris ning pakkudes kohandatud reklaamilahendusi Google'i ekspordi-, VKE- ja agentuuriklientidele Baltikumis.

Martin Paršin
Foto: Kertin Vasser

Martin Paršin, Nobel Digitali digistrateeg ja partner

Martin Paršin on Tallinna Ülikooli reklaami ja imagoloogia õppetooli vilistlane, kellel on pikaajaline kogemus digitaalturunduse valdkonnas nii kodu- kui ka välisturul. Lisaks on ta viinud läbi koolitusi ettevõttete turundusmeeskondade arendamisel ja konsulteerinud ettevõtlusklastreid digitaalturunduse lahenduste pakkumisel. Hetkel on ta Nobel Digitali digistrateeg ja partner.

Loe lähemalt ja esita oma töö Aasta Digitegu 2022 konkursile SIIN.

Aasta Digitegu 2022 selgub digiturunduse aastakonverentsil Best Internet 2022, mis toimub juba 20.-21. septembril Tallinnas Eesti Filmimuuseumis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700