Autor: Best Marketing • 26. aprill 2022

Eesti e-residentsus jõudis maineka PRWeeki aastaauhinna finaali

Eesti e-residentsust Brasiilias tutvustav kampaania valiti maineka PRWeek Global Awards 2022 avaliku sektori kategooria finalistide hulka. Tegemist on ühe kõrgeima kommunikatsioonivaldkonna tunnustusega maailmas.
E-residentsust globaalselt tutvustamas: Katrin Vaga, Eneli Mikko, Taiz Coe, Ülane Vilumets

Möödunud aasta oli Eesti e-residentsuse programmi jaoks murranguline: tegevust laiendati neljale uuele sihtturule Brasiilias, Tais, Singapuris ja Lõuna-Aafrikas. Uute sihtriikide suurimates keskustes avati ID-kaartide väljastuspunktid ja sellega kaasnesid kohalikud reklaami- ja turunduskampaaniad. Neist edukaimaks võib pidada Eesti sõnumiagentuuri Akkadian, Brasiilia partneri Sherlock Communications ja e-residentsuse koostöös loodud kampaaniat.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700