Autor: Best Marketing • 17. juuni 2021

E-Eesti maineuuring: Eesti on digitaalselt maailma arenenuim riik

E-Eesti esitluskeskuse tellitud Eesti digiriigi maineuuringust selgus, et küsitlusele vastanutest ligi pooled ning rahvusvahelistest digivaldkonna ekspertidest enam kui kaks kolmandikku peavad Eestit digitaalselt maailma arenenuimaks riigiks.
Foto: Raul Mee

„See, et e-Eesti maine on rahvusvaheliste sihtrühmade silmis endiselt kõrge ja Eestit teatakse maailmas kui ühte digivalitsemise liidrit näitab, et meie inimeste, asutuste, organisatsioonide ja ettevõtete selle nimel tehtud töö on jätkuvalt tasemel. Samas ei saa me seda võtta iseenesestmõistetavana, sest e-Eesti vajab järjepidevat tööd ja investeeringuid, et maine ka tulevikus kõrgel püsiks. E-Eesti hea maine avab meie ettevõtjatele uksi kogu maailmas ja selle kõrgel hoidmine peab olema meie kõigi ühine missioon,“ ütles ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700